Kontakt

Kontakta oss gärna på info@vihallerosspajorden.se, eller skriv direkt till någon av oss i styrelsen.

Maja Rosén

Maja Rosén, ordförande
Jag har länge tänkt att ‘någon borde göra något åt flyget’. 2018 insåg jag att denne någon skulle kunna vara jag, och startade Vi håller oss på jorden tillsammans med Lotta Hammar. Att arbeta med detta är det bästa jag någonsin gjort. Det har fått mig att inse att de flesta inte känner till hur akut klimatkrisens är – men också att människor är beredda att kämpa för klimatet när de väl inser vad som står på spel.

maja.rosen@vihallerosspajorden.se
0707-186858

Jakob Rosén

Jakob Rosén, vice ordförande och kassör
Jag har varit med i bakgrunden sedan första Flygfritt-kampanjen, och fungerar som en slags allt-i-allo bakom kulisserna. Jag flyger inte själv, och tycker inte att du skall göra det heller. Tittar dock mer än gärna på fåglar som flyger, och hjärtat bultar extra hårt för trutar.

Jakob Rosén
jakob.rosen@vihallerosspajorden.se

Ninja Tunbjer

Ninja Tunbjer, sekreterare
Jag har en bakgrund som redaktör, kommunikatör och projektledare med inriktning mot beteendeförändring och miljökommunikation och det ägnar jag mig också åt inom föreningen. Jag har alltid känt ett ansvar för att bidra till att vi alla får ett bättre liv inom planetens gränser och har därför länge valt bort flyget.

Ninja Tunbjer
ninja.tunbjer@vihallerosspajorden.se