Stöd oss


Vill du vara med och bidra till att fler håller sig på jorden? Bli gärna medlem, månadsgivare, eller ge en gåva. Du får också gärna engagera dig aktivt i vår organisation – vi söker människor över hela landet som vill hjälpa oss med vårt arbete. Läs mer nedan.

Bli medlem

Ett medlemskap kostar 50 kronor om året och gäller för ett kalenderår. För den som blir medlem i oktober eller senare bjuder vi även på nästa års medlemskap. Vi har valt att ha en låg avgift för att möjliggöra för så många som möjligt att bli medlemmar. Den som har möjlighet får gärna bidra med ett högre belopp, eller ännu hellre bli månadsgivare. Som månadsgivare behöver du inte förnya ditt medlemskap årligen och du bidrar till att vi kan planera vår verksamhet mer långsiktigt.

Bli medlem i Vi håller oss på jorden du med genom att fylla i det här formuläret.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare bidrar du till att vi kan arbeta långsiktigt för en flygfri värld. Fyll i det här formuläret på Bankgirots hemsida och välj själv det belopp du vill bidra med varje månad. Obs! Du behöver inte skriva någonting i fältet ”Betalar-/kundnummer” i formuläret. 

Det går även att istället fylla i en blankett som du sedan skickar via vanlig post eller e-post via den här länken. Har du inte tillgång till skrivare kan du skicka ett mejl med din adress till info@vihallerosspajorden.se så skickar vi en pappersblankett via posten

Ge en gåva

Vårt arbete är helt beroende av gåvor och varenda litet bidrag är värdefullt!

Vårt bankgironummer är: 5112-3099
Vårt Swishnummer är: 1232260487

Engagera dig 

Oavsett om du har en hel dag i veckan eller bara några enstaka timmar i månaden över så kan du göra en värdefull insats!

Det finns många olika saker du kan bidra med – allt från att kampanja ute på stan till att hjälpa till med våra sociala medier, skriva texter eller administrativa uppgifter..

Vill veta mer om hur du kan engagera dig eller har du förslag på hur du kan bidra? Kontakta oss på  info@vihallerosspajorden.se.

Hjälp oss också gärna att sprida vår kampanj Flygfritt 2022!