Sprid kampanjen

Målet med vår kampanj är att nå ut med vårt budskap till så många som möjligt för att förändra normen och lägga grunden för de politiska åtgärder som krävs. Hur vi ska lyckas med det? Med din hjälp förstås! Om alla vi som anmält oss hjälps åt att sprida kampanjen vidare finns inga gränser för vad vi tillsammans kan åstadkomma. 

Sprid kampanjen via sociala medier

Gör inlägg på Facebook eller Twitter

Dela vidare Facebook-evenemanget Flygfritt 2022 och bjud in alla dina vänner till det. På Twitter kan du dela den här länken, gärna tillsammans med en mening om varför du är med.

Gör ett personligt inlägg

Du kan också ta en bild tillsammans med vårt flygblad antingen genom att skriva ut det eller visa det på din surfplatta eller telefon och dela den i dina sociala kanaler ihop med en text om varför du anmält dig.

Dela med dig av din berättelse

Vill du dela med dig av din berättelse till fler? Vi vill gärna publicera din text på vår hemsida och på våra sociala medier. Här hittar du våra riktlinjer för berättelser.

Visa på din profilbild att du anmält dig till Flygfritt 2022

Facebook har tyvärr (förhoppningsvis bara tillfälligt) tagit bort möjligheten att ladda upp motiv till profilbilder. Om du själv har möjlighet att lägga på motiv på foton genom ett bildhanteringsprogram hittar du vårt Flygfritt 2022-motiv här.

Tipsa om att följa oss

Bjud också gärna in dina vänner att gilla vår Facebooksida eller tipsa om att följa oss på Instagram eller Twitter.

Prata om kampanjen

Ett av de mest effektiva sätten att få folk att anmäla sig är genom en personlig uppmaning. Så våga prata om kampanjen och utmana alla du känner att anmäla sig. Eller varför inte prova att kampanja på stan (följande rådande rekommendationer från Folkhälsomyndigheten förstås). Du kan beställa flygblad med information om kampanjen kostnadsfritt från oss. Flygbladen går också att ladda hem för utskrift. Mejla gärna bilder på  personer som anmält sig tillsammans med vårt flygblad, och på dig som värvat dem, till info@vihallerosspajorden.se.

Fler sätt att sprida kampanjen

Värva en kändis

Vi människor påverkas starkt av varandra, särskilt av personer i vår omgivning eller av personer vi ser upp till och har förtroende för. Vi vill därför gärna att inflytelserika personer anmäler sig till kampanjen. Utmana dina favoritkändisar att anmäla sig och kontakta oss gärna om de tackar ja, eftersom vi då skulle vilja intervjua dem. Här hittar du en brevmall på svenska och engelska att utgå ifrån.

Tipsa oss om hur vi kan nå ut

Vi tar tacksamt emot alla tips. Mejla info@vihallerosspajorden.se

Vill du bidra ytterligare?

Läs mer om hur du kan engagera dig eller stödja oss ekonomiskt.