Bli medlem och/eller månadsgivare

Bli medlem

Ett medlemskap kostar 50 kronor om året och gäller för ett kalenderår. För den som blir medlem i oktober eller senare bjuder vi även på nästa års medlemskap. Vi har valt att ha en låg avgift för att möjliggöra för så många som möjligt att bli medlemmar. Den som har möjlighet får gärna bidra med ett högre belopp, eller ännu hellre bli månadsgivare. Som månadsgivare behöver du inte förnya ditt medlemskap årligen och du bidrar till att vi kan planera vår verksamhet mer långsiktigt.

Bli medlem i Vi håller oss på jorden du med genom att fylla i det här formuläret.

Bli månadsgivare

Som månadsgivare bidrar du till att vi kan arbeta långsiktigt för en flygfri värld. Fyll i det här formuläret på Bankgirots hemsida och välj själv det belopp du vill bidra med varje månad. Obs! Du behöver inte skriva någonting i fältet ”Betalar-/kundnummer” i formuläret. 

Det går även att istället fylla i en blankett som du sedan skickar via vanlig post eller e-post via den här länken. Har du inte tillgång till skrivare kan du skicka ett mejl med din adress till info@vihallerosspajorden.se så skickar vi en pappersblankett via posten

Ge en gåva

Ge gärna en gåva till vårt arbete för klimatet – varje bidrag är värdefullt!

Vårt bankgironummer är: 5112-3099
Vårt Swishnummer är: 1232260487