Flygfritt 2021

Vi människor är flockdjur. Så länge alla andra fortsätter som vanligt gör vi det med. Men när tillräckligt många inser att en fara hotar och börjar fly, följer resten efter. Foto: Emma Wurfel / Unsplash

Vill du göra en stor klimatinsats tillsammans med människor över hela världen? Anmäl dig till kampanjen Flygfritt 2021 och utmana alla du känner att göra likadant! Tillsammans kan vi minska utsläppen, förändra normen och lägga grunden för en kraftfull klimatpolitik.

Varför finns det tre olika anmälningsalternativ?
Vi vill förstås uppmana alla som kan att vara helt flygfria 2021. Den som inte har möjlighet att vara flygfri i tjänsten eller av familjeskäl kan välja att vara “nöjesflygfri 2021”. Genom det här alternativet kan alla vara med – ingen behöver flyga för nöjes skull.

Vi har också med alternativet “flygfri så länge klimatet kräver det” eftersom många som väl prövat ett flygfritt år inser hur viktigt det är – och att det dessutom är fullt möjligt. Genom att välja detta alternativ kommer ditt löfte automatiskt att förnyas varje år.

Om anmälan

  • Det går att anmäla barn och andra närstående som inte har en egen mejladress genom att uppge samma mejladress som du själv använt.
  • Om det uppstår en nödsituation har vi självklart förståelse för om man tvingas bryta sitt löfte.
  • Genom vår internationella hemsida kan människor från hela världen anmäla sig.